Napi Spiritualitás

"Kik vagyunk mi, hogy a világ sorsáról döntsünk? Döntsön maga a világ! Kik vagyunk mi, hogy titkaink legyenek a világ előtt? Hadd tudja meg őket a világ, aztán döntsön önmaga sorsáról!" "Hiszek... Van hitem. ... Hiszek, de miben? ... Hiszek a hitben... Nem kell, hogy legyen valamink, amiben higgyünk. Csak a hit kell, hogy valahol van." /Alfred Bester: Tigris! Tigris!/

Friss topikok

  • VicGilson: <a href="http://www.life.hu/bulvar/20140720-kulcsar-edina-lett-magyarorszag-szepe-udvarholgyei-... (2014.07.20. 23:33) Nehéz kereszt
  • tesz-vesz: 2. lett a La Man-i 24 órás versenyen. elképesztő. járt itthon is, mikor megnézte a tábort, meg ké... (2011.11.12. 21:35) Nagy öregek - Paul Newman
  • VicGilson: @IGe: Poénnak jó a link :) @Zollendroller: Szervusz, Zoli! Úgy tűnik, hogy igen: Popper Péternek ... (2010.06.29. 14:05) In Memoriam Popper Péter

Kreatív blogger vándordíj

2008.08.20. 15:11 | VicGilson | 2 komment

Címkék: blog kreatív blogger vándordíj

Augusztus 8-án, Chosy nevű törzsolvasómtól (blogjának linkje: chosy.blog.hu) kaptam ezt a megtisztelő kitüntetést, nevezetesen hogy beválogatott kedvenc bloggerei közé - és ezzel a Kreatív blogger vándordíj egyik kitüntetettje lettem.

Ezúton is nagyom köszönöm Chosy: remélem a továbbiakban is rászolgálok a figyelemre és a bizalomra!

Íme a szabályok:

-Kiteszem a vándordíj logóját.
-Kilinkelem a tettest, aki megtisztelt ezzel a címmel.
-Megnevezek öt blogot
-Megnevezek öt bloggert
-Üzenetet hagyok a blogjukban erről

 

 

 

 

 

 

 

Az én jelöltjeim:

colere.blog.hu/ by paulkemp. "Film, zene, könyv meg ami jön/jött velem szembe." Tetszetős kritikák, beszámolók, vélemények.

japancsaj.blog.hu by Jubari és Samurai. "Japán csajok minden nap!" Sok-sok fotó csinos japán leányzókról - szigorúan a jóízlés határain belül :)

mediq.blog.hu by NCurse. "Blogom az orvoslás és a genetika furcsa, érdekes híreiről; a web 2.0 és az orvoslás kapcsolatáról szól." Ehhez nincs mit hozzáfűzni, esetleg hogy mindez érdekes és olvasmányos stílusban tálalva.

sajatutad.blog.hu by zollendroller. "Spirituális szemléletű blog az útonjáróknak, érdeklődő útkeresőknek és mindazoknak, akiket megérint a szabad szemmel nem látható valóság." Érdekes és tartalmas posztok, kitűnően megírva - kedvenc témámban.

zskategoria.blog.hu by Winston007. "Ez egy emlékmű, egy panteon a Zs kategóriás akciófilmeknek, sorozatoknak és isteneknek." Kritikus jellegű ismertetések, jórészt megboldogult ifjúkorom akcióikonjairól - egyedi és szarkasztikusan humoros stílusban.

Nos: ők az én díjazottjaim.

További jó blogolást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritus.blog.hu/api/trackback/id/tr81624657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.08.20. 18:01:38

Igazán megtisztelő a nevezésed, kedves VicGilson! Köszönöm szépen! Izgatottan vár-rom elkövetkezendő cikkeidet!

üdvözlettem:

zollendroller

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.08.21. 10:28:09

Én is nagyon köszönöm a megtiszteltetést, s örülök neki, hogy megtiszteltél ezzel. Remélem valamikor lesz végre időm, hogy végigolvassam végre a blogodat.

üdv:
pk