Napi Spiritualitás

"Kik vagyunk mi, hogy a világ sorsáról döntsünk? Döntsön maga a világ! Kik vagyunk mi, hogy titkaink legyenek a világ előtt? Hadd tudja meg őket a világ, aztán döntsön önmaga sorsáról!" "Hiszek... Van hitem. ... Hiszek, de miben? ... Hiszek a hitben... Nem kell, hogy legyen valamink, amiben higgyünk. Csak a hit kell, hogy valahol van." /Alfred Bester: Tigris! Tigris!/

Friss topikok

  • VicGilson: <a href="http://www.life.hu/bulvar/20140720-kulcsar-edina-lett-magyarorszag-szepe-udvarholgyei-... (2014.07.20. 23:33) Nehéz kereszt
  • tesz-vesz: 2. lett a La Man-i 24 órás versenyen. elképesztő. járt itthon is, mikor megnézte a tábort, meg ké... (2011.11.12. 21:35) Nagy öregek - Paul Newman
  • VicGilson: @IGe: Poénnak jó a link :) @Zollendroller: Szervusz, Zoli! Úgy tűnik, hogy igen: Popper Péternek ... (2010.06.29. 14:05) In Memoriam Popper Péter

Álszent faszok és pinák vagyunk

2008.12.21. 19:38 | VicGilson | 11 komment

Címkék: blog pina komment fasz konzervatív álszent popper péter prüdéria mihancsik zsófia

Előre szólok: ez a poszt egy kicsit más lesz, mint a többi :)

Tegnap újfent szembesültem vele: vaskalapos, álszent, prűd köcsög vagyok.
Miből sikerült levonni ezt a következtetést?

Egy blogon véleményt cseréltünk néhány más olvasóval. A poszt témája röviden a következő volt: egy ifjú hölgy megírta, hogy nála jó húsz évvel idősebb férfi masszőrével egészen speciális kapcsolat alakult ki köztük. Nevezetesen egy ideje szexuális töltetet sem mellőző teljes test masszázzsal kényeztetik egymást (nem volt egyértelmű, de nagyon az jött át, hogy a posztíró sem teljesen passzív).
A nő kapcsolatban, ám barátja előtt feltárta ezt a helyzetet, aki némi morgás után szemet hunyt felette. A masszőr ellenben házasságban él, és úgy tűnik, hogy alapjában nem erotikus tartalmú szolgáltatásról van szó az esetében.

A kommentelők többsége felháborodva utasította rendre azokat, akik ellenérzéseiknek adtak hangot. Nem mondom: velem is elszaladt a csikó. Mindenesetre a többség azon a véleményen volt, hogy nincs ezzel semmi gond, még akkor sem, ha semmiféle beszámolás nincs róla a másik felé. Sőt: prűd fasz/picsa az, aki nem használja ki az összes kínálkozó alkalmat, és dugja meg az összes lehetséges nőt/tartja oda a hátsóját minden – relatíve – jobban kinéző hímnek.

Különösen mi, férfiak kaptuk meg a magunkét. Miszerint – idézem:

„Álszent pöcsök vagytok! :)
Ti talán nagyon ellenkeznétek, ha a masszőr (nő) keze kicsit elkalandozna?”

avagy:

„Szerintem igazad van. Add meg magadnak ami jár, és ne hallgass a sok köcsögre, akik csak itt bajnokai az erénynek!”

esetleg:

„Viccesek vagytok, másokat kurvázó fiúkák! Ha uez a sztori egy női masszőrrel+ férfi kuncsafttal játszódott volna le, jönne az összekacsintás, a génekkel való takarózás, meg hogy a monogámia mennyire természet ellen való találmány.”

Ésatöbbi.

Barangoltam csöppet a magyar blogos társadalom alkotásain, és azt kellett látnom: ehhez hasonló történetekkel kapcsolatban hasonlóan ütköznek a vélemények. Nemektől függetlenül kb. 90%-ban az a vélemény, hogy úgyis mindenki félrekúr (akár nő, akár férfi az illető), meg emberek vagyunk, megbotlunk, ill. ezzel némileg ellentmondásosan, de hasonlóan a szabad örömszerzés mellett érvelve, hogy csak semmi elfojtást: ösztönlények vagyunk, kérem szépen!

Namost lehet, hogy az ember is egy állat. Nem vagyok biztos benne, de lehet. Viszont egy teljesen másfajta állat, mint a többi. Egyrészről rosszabbak vagyunk mindenki másnál (pl. bolygónk normálisan létezésének növekvő veszélyeztetése), másrészt viszont a gondolkodás, a tudatosság, a nyelv és egyéb jellemzők révén magasan a többi faj felett vannak a lehetőségeink. Más kérdés, hogy gyakorta nem használjuk megfelelően őket, sőt: sokszor visszaélünk velük.

Szóval, ha állatok és ösztönlények is vagyunk valamilyen mértékben, azért nem minden esetben tanácsos zéróra állítani az elfojtást. Ha tényleg kontroll nélkül kiélnénk minden vágyunkat, akkor néhány nap múlva nem maradna élő ember a földön.

Természetesen egy aprócska, jelentéktelen félrekufircolás nem azonos azzal, mintha valaki embereket kezd válogatás nélkül lelőni a nyílt utcán.

Nekem mégis fenntartásaim vannak azzal kapcsolatban, hogy hazudjunk boldog párkapcsolatot – de közben azért nyugodtan keféljünk csak azzal, akivel éppen lehetőség nyílik rá. Merthátugye ösztönlények vagyunk.

Én azért egy kicsit másnak képzelem az embert annál, minthogy szimplán csak az evés-ivás-baszás-szaporodás keretek közé akarjam beszorítani. Még magunkat, férfiakat is többre tartom ennél. Nem négy lábon lézengő vezércsődör vagyok, akinek a táplálkozáson, szaráson-hugyozáson kívül nincs más dolga, minthogy az álló faszát lehetőleg minél több formás nősténybe verje bele, az éppen aktuálisat minél hamarabb megtermékenyítse, aztán anyjuk: te neveld fel a kölyköt, én megyek másik pinát keresni!
Pedig be szép is volna, igaz?

Hadd idézzek egy-két másfajta kommentet:

„...semmi akadálya, hogy mindenkinek annyi partnere legyen, amennyi jól esik, vagy összejön. Nincs is ezzel az ég-világon semmi baj! Csak mindez házasság, vagy családalapítás előtt történjen! Aki éretlen arra, hogy felelősen döntsön, a felesége és gyermekei szemébe minden nap őszintén tudjon nézni, az ezt ne vállalja. Nem kötelező! Biztosan jó poén haveri társaságban "büszkélkedni" az "esetek számával, az ilyenfajta hőstettekkel, de talán bele kellene gondolni a másik fél helyzetébe, aki esetleg a "mesedélután", vagy a megcsaláskor éppen lázas gyermekükért aggódott, vagy rólunk gondoskodott, és közben szerelmes szívvel várt haza bennünket, bízva tisztességünkben, becsületességünkben. Végül egy kérdés: Ha kirámolnátok egy bankot, és senki nem tudná meg, azt meg nem történtté lehet tenni? Az nem számít bűncselekménynek? Továbbmegyek, ha még az anyagi helyzeteteken is jelentősen javítana, akkor annak még jótékony hatásáról is beszélhetünk?!?”

„Mindenki kibúvót keres a hűség alól. A hűség NEM függ anyagiaktól, de többet mondok: a házassági kizárólagosság nem függ a gyerekektől sem. Ugyanis a házasság SZÖVETSÉG egy férfi és egy nő között. És nem óvoda. Ha egy szövetség létrejön, annak felbontása mindig törést, károkat okoz mindkét fél számára. Aki azon gondolkodik, hogyan lehetne félrelépni, az NEM szeretheti a másikat és önmagát sem. Önzésen alapul a mai ember értékítélete.”

„Ezer érvet hallottam már a nyitottság mellett. Én úgy gondolom, ezeket mind a bizonytalanság szüli. A félelem a becsapottságtól, attól, hogy esetleg én maradok alul, ha elhagy a másik. (...) Igen, lehet, hogy elhagy a másik, mert mérget nem vehetek semmire. De amennyivel több rizikót vállalok azzal, hogy merek hű lenni, (még ha néha persze más is megtetszik, mert ez emberi dolog) annyival többet kapok vissza. És nem arany ékszer formájában. Hanem éppen abban, hogy nagy balhékkor lesz erőnk ismét felállni... Legalábbis több eséllyel. Én nem hiszem, hogy él ember a földön, akinek ne fájna nagyon, hogy a társa éppen mással van...”

Igen: ilyen világot élünk.

Álszent, prűd, konzervatív, löttyedtpöcsű álerkölcsbajnok az a férfi, aki nem akarja meghágni a világ összes nőjét. Az vagyok én is, sőt: én magam vagyok a megtestesült Sátán – mert egyetlen kapcsolatomból sem keféltem félre! Ha volt kísértés (mert volt), ellent tudtam állni neki, képes voltam nemet mondani.
De most felnyílt a szemem! Utolsó, mocskos, álszent kis geci vagyok, amiért egyetlen volt barátnőmet sem csaltam meg! Pedig most hogy dagadhatna a farkam a büszkeségtől! Hogy nem x, hanem x+27 pinát kóstolt a faszom.
Eddig!
De mivel hadat üzentem az álszentségnek, mától senki sincs biztonságban! Ami mozog, azt megdugom – ami nem, azt felszippantom!!
Úgyhogy elég volt a prüdériából: mostantól egy FÉRFI áll előttetek, aki nekiindul, hogy szétbassza a világot!


Még egy idézet a végére:

„Hogyan lehet szót érteni káromkodókkal és indulatvezérelt emberekkel?

Nem hiszem, hogy lehet. Egyetlen kezelési módja van ennek a magatartásnak: a negatív retorzió. A Jóisten sem tudott félelem nélkül világot teremteni: kénytelen volt Ádámnak és Évának szankciókat kilátásba helyezni bizonyos magatartások esetére. Ezt elkerülhetetlennek tartom. Ugyanis van itt egy hamis illúzió, hogy a trágárkodás a felszabadultság jele. Nem igaz! Ez az ösztönök és az indulatok uralmának a jele. Pontosan mutatja ezt a közlekedési morál: jogtalan előnyszerzések tömegével találkozni az utakon is. Egy demokrácia ilyesmit nem tűr el. A közlekedés is társasjáték, az a célja, hogy mindenki a leghamarabb és a legbiztonságosabb módon juthasson el oda, ahová akar. Ez közös érdek, különben a jogtalan előnyszerzők miatt órákat fogunk a dugókban pöfögni."

/A tigris és a majom - Popper Péterrel beszélget Mihancsik Zsófia; Saxum-2007/

Nos: én áldom a jó szerencsét, amiért megmutatta számomra az egyedül üdvözítő utat!
Soha többet elfojtást, gerincességet, tartást, morált!
Magyarországon ez egyébként is röhejes: az itteni médiumokban a kurvákat modelleknek hívják – itt aztán már úgyis mindegy minden!

Úgyhogy basszátok meg az elfojtásotokat, mind ahányan vagytok!!
Szaros, gyáva kis erénycsősz nyárspolgárok!!

Most befejezem, mert sok dolgom van még.
Megyek, megdugok néhány 10 év körüli kisfiút (faszom tudja hogy van ez, de nem izgatnak már fel a lányok), elütök néhány vén kurvát a zebrán (lehetőleg unokástul – az ilyen rohadt droid nekem ne szaporodjon, baszki!).
Aztán célbalövünk a haverokkal a toronyház tetejéről a főtéren ünneplő suttyókra: természetesen korra, nemre, felekezetre való tekintet nélkül. Én nem vagyok rasszista: mindenki mást gyűlölök magamon kívül. (höhö – ez poén volt, röhögjél te tyúkszaros nyárspolgár; úgyis nemsoká arcodra fagy majd a mosoly).
Ha megéhezem, beténfergek a mekibe: ami kell, elveszem, aki beszól, annak szétlövöm a fejét, ha meg éppen áll majd a faszom, egy-két kiszolgáló parasztot gerincre vágok (mindegy, hogy nő vagy férfi: lyuk legyen rajta, oszt kész).
Ha pénzre lesz szükségem, leütöm a szomszéd Bözsi nénit, vagy a Béla bácsit – ezeknek úgyis jó nyugdíjuk van. Különben is: mi a faszomnak van valakinek szüksége pénzre 70 és a halál közt? Rohadt dínók: pusztuljatok már ki!!
Akinek nem tetszik, az egy rohadt, álszent, konzervatív kis barom! Dögöljön meg szépen: úgysincs értelme a prűd életének!!


Íme!
A teljesen elfojtás nélküli, szabad(os), szép új világ!

Örüljünk neki együtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritus.blog.hu/api/trackback/id/tr74835530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cho. 2008.12.21. 20:19:07

o.O

A blogot én is olvastam tegnap, erősen viszketett is a kezem, hogy beírjak valami jó zaftosat.
A történetben szereplő nő kapcsolata, hogyismondjam elég felületes lehet, ha csak úgy megengedi neki a párja (aki állítólag szereti-???) hogy "jól van drágám, nem zavar ha néha elmész és megmasszíroztatod a pinádat egy vén fospisztollyal"

Szóval szvsz ott már minden van, csak szerelem nem.
A masszőr faszi szintén ugyanez -a felesége mellett nyúlkál bele más nőkbe -szép mondhatom-.
Annyira szép lenne az élet és csodálatos, ha az ilyen emberek stigmával a homlokukon születnének, hogy még egészen véletlenül se alakíts ki vele párkapcsolatot, annak tudatában h a fél világot a faszán hordja.
Amúgy teljesen el vagyok ámulva, még sose láttalak ennyire kikelni magadból :D (Félek!!) :D

Cho. 2008.12.21. 20:23:30

Ja, még annyit, hogy amúgy az valóban igaz, hogy a férfiak csak ilyenkor hatalmas erkölcsrendészek, mikor a nőket látják rosszalkodni, de amikor nekik van hasonló szituáció, akkor azt a világ minden kincséért sem hagynák ki. Ráadásul a férfiak tényleg gyakrabban kerülnek ilyen szituációkba -köszönhetően a médiának és annak, ahol tart most a világ-. És nem azt mondom, h énm vagyok a megtestesült prüdéria mert kurvára nem, hisz én is felveszek olykor egy-egy szexisebb darabot, de ezt nem azért teszem, hogy férfiszíveket hódítsak (legalábbis ha éppen kapcsolatban vagyok.. :)

zollendroller · http://sajatutad.hu 2008.12.23. 20:56:45

Upsz, Vic! :o) Ezt már tényleg keményen nyomtad - dát valahol igaz: hiába játsszuk a nagy értelmiségi spirituális bájgúnárt, valójában tényleg ösztönlények vagyunk. Még Krisna is többszáz tehénpásztorlányt tett magáévá - ugyan mikor kérdőre vonták, azt felelte, az nem ő volt...

Cho. 2008.12.23. 22:25:56

Szerintem itt Vic pont az ellenkezőjére céloz: nem feltétlenül szükséges ösztönlénynek lenni -csak könnyebb azt az utat járni, ill. arra fogni a gyengeséget-. :)
Egyébiránt előre is Kellemes Ünnepeket Nektek!

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.12.24. 17:01:10

na bele a közepibe

először is szép dolog a szabad szerelem, csak hát a mentalitása a legtöbb embernek nem olyan (még az is lehet ebben a szituban, hogy a srác szereti a kislányt, csak hát van annyira liberális (hippi), hogy ne zavarja)
a kommentelőktől azt vitatnám el, hogy ok, hogy mindenki félrekefél, de hányan is vallják be? én pl tettem ilyet, bevallottam rá is ment a kapcsolatom.
szóval azzal egyet értek, hogy van hogy elgyengül az ember, s nyernek az ösztönök, de emberségünket megőrizni azzal tudjuk, hogy felválaljuk a dolgot lesz ami lesz.
(mondjuk ilyen tekintetben én tisztelem a lányt, aki ráadásul még - igaz anonim módon - meg is osztotta azt a nagyközönséggel)

palacsin 2008.12.24. 23:51:10

Minden elet halalbol van: azert elek, mert halott elolenyeket eszek. Mondhatni ugy is, hogy az elolenyek az aldozatok, amik miatt elek. De ugy is, hogy aldozat nelkul nincs elet. A kapcsolat is el, es aldozatot ker, kulonben ehen hal. A kisertes a kapcsolat ehsege. Azzal etetem, hogy ellenallok a kisertesnek.

Ez eddig az elmelet.

Gyakorlatban azonban elofordulhat , hogy megis felrelepek. Valaban azzal orzom meg az embersegemet, ha felvallalom amit tettem? Nem lehet, hogy ez a "megorzom az embersegem" valojaban csak az egom trukkje, hogy a lelkiismeret furdalasombol szarmazo fajdalmat a masikra testaljam? Hisz a masiknak ezzel nem lesz jobb semmivel. Sot. Igen, hazug dolog, de a tenyeken mar akkor sem tudok valtoztatni. Ha mar magamat bemocskoltam, miert tegyem ezt a masikkal is?

Vagy az igazsag kimondasa mindennel fontosabb? Egyaltlan kimondhato az igazsag? Valoban az igazat mondom, amikor szintvallok?
Nem tudom a valaszokat, csak kerdezek..

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.12.25. 11:06:04

Zoli
Valamelyest ösztönlények vagyunk, ezzel egyetértek. De mégis jelentős különbséget érzek állat és ember között (persze nem csupán ezen a téren, és sokszor nem az ember 'javára').

A vallási hasonlat telibe talált :)
Mostanában olvasom újra a vallási alapvetéseket (Bhagavad-gítá, Biblia + apokrifek, Korán, Talmud, Tao, Buddha beszédei, tanításai).
Egyre kevésbé tartom őket meggyőzőeknek. Talán a buddhizmust és a taoizmust kivéve.
Mohamed kilenc felesége, Krisna 'furcsaságai', az Úr kegyetlensége az Ószövetségben, majd a nyitás az Újszövetségben (gyakorlatilag a Szent Lélek megerőszakolt egy szűz lányt, aki már el volt jegyezve).

Valahogy nem tetszik ez nekem...
Persze mondhatjuk, hogy egy isten kívül áll az emberi erkölcsökön. Felette áll, ha úgy jobban hangzik. De akkor miért, milyen jogon ad nekünk erkölcsi törvényeket - amiket ő maga sem tart be?
Másrészről: az emberen kívüli erkölcsi törvény nem erkölcsi törvény.

paulkemp
Ez is tiszta.
Ahogy palacsin kérdezi is, így bennem is felmerül: elmondani 'botlásunkat', vagy ne? Azt hiszem embere, kapcsolata és a szituáció választja a megfelelő cselekedetet.

Nekem inkább azzal van bajom, amire Chosy is céloz.
Könnyű azt mondani, hogy ó, én gyenge ember, ó, én ösztönlény.
Persze: mindannyian elkövetünk ezt-azt. Én is (hajaj!).
Viszont valaminek a folyamatos, rendszeres elkövetése az már nem 'megbotlás'.
Mint a viccben:

- Vádlott! Mesélje el, mi történt!
- Beleesett a késembe, bíró úr.
- Huszonötször?!

És baromira irritál és idegesít, amikor valaki ezzel a fajta hozzáállással még mentegeti is magát.
Popper Péternek van egy hasonlata, valahogy így hangzik:
Azt mondják, hogy 'aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni'. Igen: lehet. Mégis viszolygok azoktól, akik állandó pokolbéli tartózkodásukat folyamatosan a dudatanfolyamra hivatkozva mentegetik.

Valahogy így :)

Nem beszélve arról, hogy ha az ember csak a szexet akarja a másiktól, és nem konkrétan egy embertől - akkor miért van kapcsolatban?
Csak itt, a kb. 200ezres Debrecenben rengeteg nő van egyedül. 18-50 év között szerintem ezrével, de az is lehet a 10ezret is elérheti az egyedülálló nők száma. Férfiaké alighanem hasonlóan. Magyarán: ahhoz, hogy alkalmi partnereim legyenek, nem kell megaláznom magam és még valaki mást.

Minden hétre juthat másik nő/férfi, sunyizás nélkül is.

palacsin
Azt hiszem sokszor az önzés mondatja ki, kényszeríti vallomásra az embereket egy ilyen helyzetben. A bűntudatot nem bírja tovább magában tartani az ember, és inkább elmondja - hatalmas terhet rakva ezzel a másikra.
Az a tapasztalatom, hogy sokkal ritkább, amikor a kapcsolat megmentése, ill. a személyes, emberi fejlődés érdekében tesz ilyen beismerést az ember.

Mindez nemtől független.

Ludas Matyi · http://rongykerekufabicikli.freeblog.hu/ 2009.03.01. 15:30:13

Akkor beszállok a sorba és én sem akarok többé gavallér lenni.
Sem megértő barát, meg szakács meg egyéb házitündér.

Egy barátomnak írtam a napokban, aki hasonlóan hülyén bánik a nőkkel, mint én csak ő egy tízessel ifjabb.

Nekem mindig ebbe a " Laciiiiiiiii! Te ojjjan jó barát vagy.Segíccsé má lécci, lécci!" típusúba törik bele a bicskám.
Oszt megkérdem éccő:

-Kúrunk?
-Veled? Hát te a barátom vagy...
-De nekem meg feláll a faszom dárling!
-Jajj...de kis butus vagy.Igyál egy kis kakaót.Én veled nem tudnék...érted...nekem mondjuk a Lajos úgy bejönne...te meg igazi barát vagy
-Énmegbazmegnagyonistudnékveled és leszarom a Lajost.Nem köll a nyamvadt kakaód...tutti de kápó..le bugyi be dákó - csak emígyen fél-olaszul...

A Lajos ugyan egy tapló csirkeszájú faszlovag, aki napi két bulát felnyársal de neki kinyílik a bőrkötés...
Ha vesz egy kólát, gavallér ha te lehozod neki a csillagot az égről akkor : Köszike, ari vagy...

Én meg egy a jóbarát aki rrroppppant megértő, toleráns, kedves de nem vagyok férfi hanem valami férfiformájú ET...de nem férfi! BARÁT!

Nem akarok igaz barát lenni.
Minden büdös kis kurvát faszélre akarok hányni és üzekedni amíg lehet.
Ugyanolyan hím vagyok és van bennem tesztoszteron gazdagon.
Elegem van a "fabulákból", nem akarok fát behordani, meg krumplit pucolni, meg szemetetlevinni, meg a tököm tudja mennyi Timur és csapatának való derék dolgot véghezvinni, mer' én vagyok a jóbarát.
Látom Bubókám, egyforma faszfejek vagyunk mindketten és ugyanúgy megszopatnak bennünket ezek a kis dögök egy szempillarebegtetéssel.
Bennünket nem tekintenek férfinek, hanem valami női reinkarnációként hétköznapi nyűgűzőnek tartanak és ha persona non grata elkönyvelnek akkor nem is hallatnak magukról.
Amikor meg mellémegy a randi - lásd exnejem és a többi vászoncseléd barátnő - akkor az én vállamon sírják ki magukat.

Én mán eegen vín vagyok a barátszerephez, ezért halld intelmem:

CSAK AZ A NŐ FOGLALT AMELYIKEN FEKSZENEK!

Jó duma...olyan jó, "hogy számíthatok rád, olyan rendes vagy hozzám, nem szeretnék egy ilyen jó barátot elveszíteni, nem állok készen egy..."( Azé' kúrsz mással mi?)..ez csak arra van, hogy forrjon az agyvizünk.

Szerencsére nekem most megvan ez a huszonéves éves kis kócos, erre meg az összes ismerős tyúk( cca.20 fő) irigy megjegyzéseket tesz.
De vajon miért is?
Amikor a hétköznapokban átnéztek rajtam / rajtunk...Mert te is hasonló kaliber vagy sejted remélem!

Hát akkor maradjanak csak szinglik oszt gubbasszanak a monitor előtt emesentől, meg a csetszobáktól és az elmebeteg droid társkeresőktől könnyes szemmel önsajnálatba merülve.

Majd amikor vén kurvák lesznek és kötött sapkában, nejlonszatyorral a kezükben a parkban egy padon gubbasztva etetik a galambokat akkr jöbnnek rá, hogy:
Hoppá! Lehet hogy mégiscsakjólettvolna...?
Késő!

Na ez most arra volt jó, hogy kihörögjem magam.
Folyt köv...

HARRRRRRRRRRRRRRRRR......................

Ennyit erről.
A választ várom iziba "Töltöttkáposzta van?" jeligére a kiadóba

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2009.03.01. 21:45:47

Ludas Matyi 2009.03.01. 15:30:13
:))

Remélem nem az én válaszomat várod 'a kiadóba' :)
Neked ugyanis - ahogy elnézem - nőre, sőt: nőkre! van szükséged. Én viszont nem nő vagyok (következésképpen férfi :)

Remélem megkönnyebbültél a 'hörgéstől'!
Várom a folytatást :)

Ludas Matyi · http://rongykerekufabicikli.freeblog.hu/ 2009.03.02. 09:00:23

@VicGilson:

Köszi Vic Gilson! :):)
Rendelkezem "donorral", valójában ritkán voltam egyedül.

A bosszankodás oka a cimborámmal közös társaságban velünk együtt mulató remetelányokkal volt, amely okán feltettük a kérdést, hogy vajon bennünket miért nem tekintenek ugyanolyan hímneműnek, mint az internetes társkeresőn fellelhető tenyészméneket.

Mert őnagyságáék el voltak szontyolodva, mivel parlagon hevernek, holott csak át köllött vón' nyúlni az asztal alatt, hogy megfogják az "isten lábát".

De ezek a bináris dögök, mindig a nehezebb utat választják ahelyett, hogy a pofonegyszerű megoldásra törekednének.

Szép napot!
Váradi Laci

post scriptum:
A töltöttkáposzta jelige egy viccre alapozott utalás volt.
Megosztom.

Jancsi hazamegy a munkából, leül az asztalhoz és megkérdi:
- Töltöttkáposzta van?
Julcsa elé teszi a töltöttkáposztát, Jancsi megeszi, majd Julcsa eléjetérdel és leszopja.
Így megy ez öt éven keresztül. Egyszer, mikor Jancsi megint hazaér, Julcsa megkérdezi:
- Te Jancsi! Miért van az, hogy hazajössz, mindig megkérdezed van-e töltöttkáposzta, megeszed, én leszoplak, de soha sem beszélgetünk?
- Jó - mondja Jancsi, és hátradől. - Mi a véleményed Baudelaire költészetéről?
- Ki az a Bódler?
- Töltöttkáposzta van?

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2009.03.03. 11:56:06

Ludas Matyi
:))
A nők jó része már csak ilyen :)
Sőt: az emberek (nők és férfiak egyaránt) már csak ilyenek.

A nők csak szövegelnek arról, hogy megértő, érzelmes férfira van szükségük, aki kiveszi a részét mondjuk a háztartás vezetéséből is, és akivel valóban egymás társai lehetnek.
A férfiak csak szövegelnek arról, hogy öntudatos, intelligens, de mégis nőies nőre van szükségük, aki a feminizmust az eredeti formájában képviseli, azaz: nő és férfi egyenlőek - de nem egyformák!!

Duma.
A kivételek mindkét nemnél szinte elenyésző mértékűek.

Másrészről ha egy nő egyszer elkönyvelt egy férfit havernak, barátnak - akkor nagyon minimális az esély, hogy az valaha megváltozik.

A Baudelaire-vicc nem ugrott be a töltött káposztáról - pedig ismerem :)